PBC Attorneys-at-Law cooptează doi noi avocați

Pop Briciu Crai Attorneys-at-Law își extinde echipa cu doi noi avocați: Luciana Duțu, care s-a alăturat în calitate de Senior Associate, și Raisa Chistruga, care ocupă poziția de Associate.

”Ne bucurăm să ne mărim echipa cu două colege cu experiență foarte valoroasă pentru noi și pentru clienții noștri”, spune Adriana Crai, Managing Partner PBC Attorneys-at-Law. ”Nu doar cunoștințele dobândite în cadrul pregătirii academice solide și în cariera lor de până acum, dar și calitățile lor personale, precum perseverența, determinarea sau atenția la detalii, se vor dovedi extrem de utile în relația cu clienții noștri și în cazurile complexe pe care le consiliem.”

 Cu o experiență de 10 ani în domeniul soluționării litigiilor și al dreptului societar, Luciana Duțu a fost expusă în mod constant, inclusiv în experiența sa anterioară, la probleme juridice complexe, în domenii care variază de la litigii fiscale și administrative, litigii din domeniul muncii, litigii imobiliare, până la litigii corporative și proceduri în fața CEDO.

Luciana este licențiată în drept la Universitatea Paris 1 Pantheon-Sorbonne și la Universitatea din București. De asemenea, Luciana a obținut un master în drept internațional și european la Universitatea Paris 1 Pantheon-Sorbonne, precum și un master în arbitraj internațional (predat în limba engleză) la Universitatea din București. Luciana este membră a Baroului București din 2013.

Înainte de a se alătura echipei PBC Attorneys-at-Law, Raisa Chistruga a dobândit experiență mai întâi ca și consilier juridic al unor mari companii din București, oferind asistență și reprezentare juridică, iar apoi ca avocat specializat în drept civil, comercial și administrativ, unde a dobândit o experiență utilă pentru rolul său actual. De asemenea, are o bază solidă de cunoștințe și experiență în domeniul proprietății intelectuale, fiscalității și al fuziunilor și achizițiilor. În cadrul PBC Attorneys-at-Law, Raisa va lucra pe drept administrativ și urbanism, dar și în consultanță imobiliară și fiscală.

Raisa a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București în 2013 și are un master în drept urbanistic.