PBC Attorneys-at-Law își mărește echipa prin cooptarea a doi avocați

PBC Attorneys-at-Law aduce doi noi avocați în echipa sa: Ana-Maria-Roxana Apostolescu, avocat definitiv, și Andreea Darie, avocat stagiar.

Cele două colege noi vor fi implicate în litigii civile și administrative, lucrând sub directa îndrumare a Ioanei Viorică, Senior Associate în cadrul PBC Attorneys-at-Law.

Mă bucur că vom avea în echipă două noi colege entuziaste, foarte bine pregătite, care pun multă pasiune și energie în ceea ce fac alături de noi”, spune Ioana Viorică. ”Sunt convinsă că au toate calitățile necesare pentru succes în cariera de avocat, iar alături de noi vor lucra pe litigii interesante și complexe, civile și comerciale”.

Ana-Maria-Roxana APOSTOLESCU a absolvit în 2018 studiile universitare de licență ale Facultății de Drept din cadrul Universității București, promovând recent examenul de definitivare în profesia de avocat. Roxana a căpătat o experiență valoroasă lucrând din martie 2019 ca avocat stagiar, dar și anterior, prin practica de specialitate efectuată în domeniul dreptului muncii, pe o perioadă de trei ani. Roxana este o persoană ambițioasă și tenace, cu multă pasiune pentru reușită, și vorbește patru limbi străine.

Absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității din București, promoția 2020, cu rezultate academice excepționale, și membră a Baroului București din luna septembrie, Andreea DARIE urmează în prezent cursurile de Master ale aceleiași facultăți. Andreea este o persoană analitică, motivată, orientată către prioritizare și rezolvarea problemelor și a căpătat experiență pe parcursul studiilor lucrând ca intern atât în diverse cabinete de avocatură, cât și în cadrul Judecătoriei sectorului 2.

În același timp, Florina CULEA (foto), aflată în echipa PBC Attorneys-at-Law din martie 2019, a promovat pe poziția de Associate. Florina și-a dezvoltat în toată această perioadă expertiza tehnică și comercială sub supravegherea directă a partenerilor firmei.