PBC Attorneys-at-Law promovează trei avocați din echipă

Trei avocați din cadrul PBC Attorneys-at-Law au fost promovați, devenind Associates: Andreea Darie, Miruna Sfetcu și Șerban Nițulescu.

Andreea Darie s-a alăturat echipei PBC Attorneys at Law imediat după absolvirea Facultății de Drept și intrarea în Baroul București. De asemenea, Andreea a absolvit programul de Master în Dreptul Afacerilor, din cadrul Facultății de Drept, Universitatea din București. Încă de la început, dincolo de pregătirea teoretică solidă pe care o deține, Andreea a dat dovadă de profesionalism și implicare, ceea ce a condus la cooptarea sa în unele dintre cele mai complexe proiecte din cadrul PBC Attorneys at Law.

În principal, Andreea este specializată în domeniul litigiilor, asistând și reprezentând clienții în litigii de contencios administrativ și fiscal, litigii privind dreptul de proprietate, litigii decurgând din procedurile de expropriere, executare silită și dreptul insolvenței, apărând atât interesele creditorilor, cât și ale adjudecatarilor în cadrul procedurii de reorganizare și faliment.

Totodată, Andreea a fost implicată și în proiecte de consultanță, participând alături de asociații coordonatori seniori ai firmei la elaborarea de rapoarte tip due diligence și opinii legale în domeniul real estate și în materie comercială.

Ioana Viorică, Senior Associate în cadrul PBC Attorneys at Law și coordonator al Andreei: ”Andreea a dovedit încă din primele zile în cadrul echipei noastre că are toate cunoștințele și calitățile necesare pentru a deveni un avocat de succes, conferind astfel încrederea necesară pentru a fi implicată în proiecte de o complexitate sporită. Activitatea sa nu s-a rezumat la redactarea de materiale și reprezentarea clienților în fața instanțelor de judecată. Dimpotrivă, Andreea a participat de fiecare dată la elaborarea de strategii și a propus soluții dintre cele mai inovatoare, care, în majoritatea cazurilor, au contribuit la succesul proiectelor, iar parte dintre acestea au fost împărtășite și de către instanțele de judecată, ceea ce reprezintă, încă o dată, o recunoaștere a meritelor sale. Promovarea Andreei vine și ca urmare a faptului că, prin evoluția sa, a demonstrat însușirea competențelor necesare pentru a gestiona propriile sale proiecte.”

Miruna Sfetcu a intrat în echipa PBC Attorneys at Law anul trecut, imediat după intrarea în Barou.

Miruna este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității din București și este specializată în litigii civile, de executare silită, societare și de contencios administrativ, dar și în domeniul de consultanță juridică în materie imobiliară, de expropriere și societară.

Încă de la început, Miruna a dat dovadă de un spirit practic deosebit, asigurând în cadrul mandatelor în care a participat o abordare tenace, îndreptată spre realizarea finalității urmărite de clienți și îmbinând cu succes cunoștințele teoretice cu realitatea activităților avocațiale curente, atât în fața instanței, cât și în cadrul activităților de consultanță, în relația clienților cu autoritățile publice și în cadrul tranzacțiilor dintre privați.

Sebastian Drumaru, Managing Senior Associate în cadrul PBC Attorneys at Law și coordonator al Mirunei: ”Miruna a fost implicată încă de la începutul colaborării noastre, în proiecte atât pe partea de litigii, cât și de consultanță, tratând cu maturitate toate problemele mandatelor încredințate și în mod proactiv. Înțelegerea fenomenelor economice, juridice și instituționale, precum și o foarte bună pregătire teoretică au reprezentat un fundament temeinic în rezolvarea problemelor clienților noștri, motiv pentru care și evoluția sa profesională a fost una care a venit natural.

De când s-a alăturat echipei în anul 2020, Șerban Nițulescu a avut o evoluție spectaculoasă, lucrând sub directa supraveghere a unuia dintre asociații coordonatori seniori ai firmei. Șerban a dovedit că este un avocat extrem de talentat și responsabil, fiind implicat în proiecte dintre cele mai complexe și preocupat în mod constant să atingă cel mai înalt standard de performanță.

Șerban a dovedit foarte rapid că are cunoștințele tehnice și abilitățile necesare pentru a lucra într-o gamă largă de litigii de real estate, inclusiv litigii privind apărarea dreptului de proprietate, litigii de expropriere, litigii privind restituirea proprietăților preluate de regimul comunist, precum și litigii privind emiterea/ anularea documentațiilor de urbanism. Șerban este implicat în mod constant și în alte domenii, cum ar fi dreptul administrativ, dreptul societar, dreptul fiscal sau probleme de executare silită. În activitatea de litigii, sarcinile sale în cadrul echipei variază de la pregătirea de analize juridice cu privire la riscuri, redactarea de documente procesuale până la reprezentarea clienților în fața instanțelor de judecată și a autorităților publice.

De asemenea, Șerban și-a dovedit abilitățile deosebite și în activitatea de consultanță juridică unde a fost implicat în pregătirea de analize de due-dilligence, redactare opinii juridice și negocieri, ocazie cu care a demonstrat că are spirit analitic și o atenție aparte la nuanțe.

Șerban a fost implicat în mod constant în elaborarea strategiei pentru proiectele în care a fost implicat, unde a avut un rol activ, venind cu soluții inovatoare atât din perspectiva identificării soluțiilor juridice, cât și a riscurilor aferente.

Andreea Păcăleanu, Senior Associate în cadrul PBC Attorneys at Law și coordonator al lui Șerban: „Șerban m-a uimit de la început cu o înțelegere profundă a dreptului în substanța și filozofia lui, pe care am văzut-o la foarte puțini avocați.  Șerban a fost foarte perseverent și a evoluat extrem de rapid, iar pe lângă bagajul de cunoștințe tehnice remarcabile cu care a venit, și-a cultivat alături de noi spiritul practic și comercial, combinație care îl va transforma, cu siguranță, într-unul dintre cei mai de succes avocați ai generației sale. Sunt foarte mândră că face parte din echipa noastră”.

Echipa PBC Attorneys at Law s-a mărit recent cu alți doi avocați stagiari, cu o excelentă pregătire teoretică și cu abilități ridicate de înțelegere a avocaturii:  Eduard Maxim și Lucian Martimof.

 

 

***