PROMOVARE ÎN ECHIPA PBC ATTORNEYS-AT-LAW

Ioana Viorică devine Senior Managing Associate

 

Avocat în cadrul PBC Attorneys-at-Law încă din 2018, Ioana Viorică a fost recent promovată pe poziția de Senior Managing Associate. Ioana are o vastă experiență în litigii, fiind implicată, de-a lungul celor cinci ani alături de PBC Attorneys-at-Law, în numeroase procese ale unor companii de top în diferite industrii.

Principalele sale domenii de activitate sunt achizițiile publice, dreptul administrativ și arbitrajul internațional, având expertiză îndeosebi în sectoarele gestionării deșeurilor și al construcțiilor. De asemenea, are o experiență solidă în domeniul imobiliar, al procedurilor de insolvență și al litigiilor comerciale.

În cei cinci ani de când este alături de noi, Ioana a devenit unul dintre oamenii de bază ai echipei noastre”, spune Adriana Crai, Managing Partner PBC Attorneys-at-Law. ”Perseverența, setea de performanță și structura se numără printre atuurile care o recomandă drept un avocat de elită, și, în același timp, o vor ajuta în noua poziție managerială.”

Având un interes deosebit în domeniul achizițiilor publice și deținând calificarea de expert în achiziții publice, Ioana a oferit consultanță și reprezentare clienților, autorități publice și companii private, pe durata procedurilor de atribuire și în faza litigioasă, atât în fața CNSC, cât și în fața instanțelor de judecată sau a celor arbitrale. Ioana a reprezentat clienți în litigii decurgând din încheierea sau executarea unor contracte publice și a fost implicată în proceduri de arbitraj comercial internațional privind executarea contractelor de tip FIDIC, în domenii precum infrastructura de transport public sau infrastructura rețelei de canalizare și stațiilor de epurare.

De asemenea, Ioana gestionează importante portofolii de dosare în domeniul falimentului și al insolvenței, dar și a executării silite, asigurând asistența și reprezentarea clienților în vederea recuperării creanțelor sau adjudecării de bunuri.

În egală măsură, experiența Ioanei se extinde și asupra domeniului imobiliar și al construcțiilor, fiind implicată și gestionând cu succes proiecte de consultanță sau litigii privind anularea autorizațiilor de construcție sau a documentațiilor de urbanism, expropriere pentru utilitate publică sau restituirea proprietăților.