SCHIMBĂRI ÎN ECHIPA PBC ATTORNEYS-AT-LAW

PBC Attorneys-at-Law promovează un avocat în poziția de Managing Senior Associate și își extinde echipa prin cooptarea a doi avocați juniori

Începând cu data de 1 iunie 2020, Sebastian DRUMARU ocupă poziția de Managing Senior Associate în cadrul biroului.

Cu o vastă experiență în litigii și consultanță în domeniile real-estate, M&A, taxe și impozite, achiziții publice și private, Sebastian a fost implicat în cele mai complexe cazuri și proiecte ale biroului, asistând persoane publice și companii de prim rang în peste 100 de spețe în instanță sau la Curtea de Arbitraj, dar și în activități complexe de consultanță. De asemenea, Sebastian DRUMARU a asistat și a reprezentat diferite instituții și companii de stat în procedurile de achiziție publică, negocieri și contracte de achiziții publice.

Sebastian face parte din echipa noastră din anul 2013, imediat după absolvirea facultății și admiterea în Barou, începându-și activitatea direct în cadrul biroului nostru. Promovarea sa vine în mod natural, dată fiind implicarea sa în activitatea firmei noastre. Sebastian este un avocat de excepție din noua generație, cu o abordare minuțioasă a cazurilor, gândire critică și înțelegere detaliată a faptelor, a contextului și a rezultatului dorit. În același timp, îl recomandă viziunea de ansamblu asupra spețelor încredințate de clienții noștri”, spune Adriana Crai, Managing Partner PBC Attorneys-at-Law.

Totodată, PBC Attorneys-at-Law își extinde echipa cu doi noi avocați stagiari, Adina-Nicoleta POP și Șerban-Andrei NIȚULESCU, care vor fi implicați în proiecte de consultanță pe diferite domenii, precum și în litigii civile și administrative.

Ne-am făcut o tradiție din a aduce alături de noi cei mai buni absolvenți de Drept, iar primirea Adinei și a lui Șerban în echipa noastră confirmă acest lucru. Amândoi au un istoric academic de excepție și sunt convinsă că își vor pune în valoare toate abilitățile și experiența de până acum, sub îndrumarea partenerilor și a colegilor noștri”, adaugă Adriana Crai.

Adina-Nicoleta POP a absolvit în 2019 studiile universitare de licență ale Facultății de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, fiind în prezent membră a Baroului București. Adina s-a implicat în numeroase proiecte în timpul facultății, efectuând stagii de practică în cadrul instanțelor și parchetelor din Iași. În cadrul PBC Attorneys-at-Law, Adina va fi implicată în litigii de drept civil, contracte comerciale, achiziții publice, drept administrativ și insolvență, dar și în proiecte imobiliare și corporative.

Absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității din București și membru al Baroului București din 2019, Șerban-Andrei NIȚULESCU a obținut rezultate academice excelente, implicându-se totodată în diferite proiecte pe perioada facultății și după absolvire. În prezent, el urmează și un Master în Drept Privat. În cadrul PBC Attorneys-at-Law, Șerban se va concentra pe litigii civile și administrative, dar și pe proceduri de executare silită și consultanță în proiecte corporative și imobiliare.